ERGO Xtra I

4 oktober 2017

Locatie van ERGO Xtra (2017)

De forumzaal waar de ERGO Xtra dag zal plaatsvinden

De ERGO Xtra I dag (2017) vindt plaats op de campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam, in de Forumzaal van het Erasmus Expo- en Congrescentrum (Van der Goot Building). Dit gebouw bevindt zich aan de Burgemeester Oudlaan 50 in Rotterdam-oost.

Per auto

De locatie is gemakkelijk bereikbaar per auto. Het congresgebouw ligt vlakbij de Van Brienenoordbrug. Vanaf afrit 25 bent u binnen enkele minuten bij het Expo- en Congrescentrum van de Erasmus Universiteit, campus Woudestein. De campus heeft eigen parkeergelegenheid, er geldt betaald parkeren. U kunt betalen bij een parkeerautomaat op het terrein. Voor het Erasmus Expo- en Congrescentrum kunt u gebruik maken van de Plaza parkeergarage (P1). Daarnaast kunt u ook gebruik maken van P2 (parkeergarage Mandeville building). Op de plattegrond van Woudestein campus vindt u de verschillende parkeerlocaties.

OV

Ook met het openbaar vervoer is het Erasmus Expo- en Congrescentrum uitstekend bereikbaar. Trams 7 en 21 zijn vanaf Rotterdam Centraal Station in ongeveer 20 minuten bij eindhalte Woudestein, vlakbij het Expo- en Congrescentrum. Tram 21 stopt ook bij station Rotterdam-Blaak. Metrostation Kralingse Zoom ligt op circa 10 minuten loopafstand van het Expo- en Congrescentrum.

Ga direct naar:

Save

Save

Save

Share This